Naar boven
AkzoNobel Car Refinishes kiest Milgro

AkzoNobel Car Refinishes kiest Milgro

vrijdag 24 juni 2016

Milgro heeft haar next level aanpak voor afvalmanagement onlangs geïmplementeerd voor AkzoNobel Car Refinishes in Sassenheim. De eerste fase van ‘Grip op Afval’ is succesvol verlopen. Duurzaamheid is een fundamentele pijler onder de strategie van AkzoNobel. 

Centraal daarin staat het creëren van meer waarde uit minder grondstoffen en het openstellen van oneindige mogelijkheden in een eindige wereld. De missie en aanpak van Milgro gericht op ‘more return on resources’ door minder te verspillen, sluit uitstekend aan op deze ambitie. Het realiseren van ‘Grip op Afval’ vormt hierin een belangrijke  stap.

Jerry van Santen, Site & Operations Manager van AkzoNobel Sassenheim, is positief over de samenwerking. “Wij zijn blij met de keuze voor Milgro”, stelt hij. “Milgro brengt een frisse, onafhankelijke blik. Hun specialistische aanpak biedt ons kansen om het nog beter en vooral continue beter te doen. Zowel op het gebied van duurzaamheid als in kostenbeheersing en innovatie kunnen we met Milgro verdere stappen gaan zetten”, aldus Van Santen.

Milgro is er trots op AkzoNobel Car Refinishes als nieuwe opdrachtgever te verwelkomen. “Milgro werkt graag samen met bedrijven die voorop willen lopen in de transitie naar duurzaam grondstoffenmanagement. AkzoNobel is daarin een mondiale koploper. Niets voor niets heeft AkzoNobel al jaren een toppositie in de Dow Jones Sustainability Index (DJSI)-ranglijst. Wij zijn dan ook blij met deze samenwerking” aldus Laurens Groen, CEO van Milgro.