Naar boven

Nieuws

Interview Laurens Groen in de Volkskrant

Interview Laurens Groen in de Volkskrant

vrijdag 15 september 2017 In een interview in de Volkskrant vertelt Laurens Groen over de internationale ambities van Milgro en de ondersteuning van het OHMF.         Lees meer
Afvalmanagement Milgro in nieuwbouw Concorp

Afvalmanagement Milgro in nieuwbouw Concorp

woensdag 13 september 2017 Concorp, producent van Autodrop, Oldtimers en Schuttelaar, heeft het integrale afvalmanagement uitbesteed aan Milgro. Lees meer
Milgro in Flying Dutchman van KLM

Milgro in Flying Dutchman van KLM

dinsdag 5 september 2017 In de nieuwe editie van The Flying Dutchman, het loyaliteitsmagazine van KLM, vertelt Laurens Groen over de ontwikkeling en internationale ambities van Milgro. Lees meer

More return on resources

Milgro is marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement. Als outsourcing partner neemt Milgro het integrale afvalmanagementproces van bedrijven over. Vanuit een sluitend digitaal proces, volledige data en specialistisch vakmanschap stuurt Milgro op betere kosten-, milieu- en grondstofprestaties voor haar opdrachtgevers. Haar kernpropositie, samen te vatten als ‘winstgevende duurzaamheid’, wordt zichtbaar in een zeer overtuigend track record bij opdrachtgevers uit de top van het (inter)nationale bedrijfsleven. Meer informatie

Data

Milgro zorgt ervoor dat een zorgvuldige inzet van grondstoffen gebaseerd is op juiste data. Wij leveren de control room die nodig is voor een succesvolle transitie naar een circulaire economie.

Meer informatie
Diensten

Diensten

Om grondstoffen uiteindelijk zorgvuldiger te kunnen inzetten, is allereerst control over de afvalstromen noodzakelijk. Feitelijk inzicht is onmisbaar om de juiste verbetermaatregelen te nemen.

Meer informatie
Markten

Markten

Milgro richt zich met name op (middel)grote bedrijven binnen een zestal sectoren, te weten Voeding, Retail, Logistiek, Mobiliteit, Bouw & Industrie en Kantoren.

Meer informatie

Organisatie

Milgro is een onafhankelijke ‘solution provider’ op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement. Milgro is geen consultancyfirma. We zijn niet sec een adviseur, maar vooral een regisseur.

Meer informatie
Innovatie

Innovatie

Vernieuwing is voor Milgro een constante. Milgro investeert dan ook voortdurend in innovatie. Leidend daarin zijn onze visie op een zorgvuldige omgang met grond-stoffen en synergie door samenwerking.

Meer informatie

Contact

Wilt u contact met ons opnemen of wilt u bij ons langskomen in Rotterdam? We vertellen u graag welke oplossingen we voor uw situatie bieden.
We horen graag van u.

Meer informatie